Etusivu > Etätyö Mäntyharjussa

Etätyöskentely Mäntyharjussa

Mäntyharjun kunta tarjoaa etätyöskentelymahdollisuuksia ulkopuolisille toimijoille. Etätyöskentelyyn on valittavana kaksi erilaista vaihtoehtoa.

1. Etätyöskentelyn voi hoitaa kirjastolla

kirjaston aukioloaikoina. Erillistä tilaa kirjastolla ei ole asiaan varattuna. Kirjaston tiloja voi siis vapaasti käyttää työskentelyyn. Etätyöskentelyä varten pitää itsellään olla päätelaite työskentelyyn. Päätelaitteessa tulisi olla langaton vastaanotin. Kirjastolla on tarjottavana langaton verkko johon etätyöskentelyä varten voidaan kytkeytyä. Verkko käyttää kunnan runkoverkkoa, joka on toteutettu kuitutekniikalla. Mäntyharjun kunta pidättää oikeuden verkon valvontaan ja liikenteen rajoittamiseen tarpeen vaatiessa. Oletuksena verkkoa pyritään vapauttamaan käyttöön niin suurelta osin kuin on mahdollista. Kirjaston langattoman verkon käyttö on veloituksetonta.

2. Etätyöskentelyyn on mahdollista vuokrata erillinen tila Kunnantalolta.

Tilassa on kalusteina ”työpiste”, jossa pöytä ja tuoli työskentelyyn sekä 22" näyttö ja hiiri sekä näppäimistö. Työskentelyaika pääsääntöisesti klo 8-16 tai sopimuksen mukaan. Työskentelytila sisältää langattoman / langallisen verkkoyhteyden sekä sähkön, sopimuksen mukaan. Verkko on Mäntyharjun kunnan runkoverkkoa ja on toteutettu kuitutekniikalla. Etätyöskentelyyn pääsääntöisesti käytetään omaa päätelaitetta. Päätelaitteessa tulisi olla langaton / langallinen vastaanotin. Mäntyharjun kunnan tietohallinnosta on mahdollista tiedustella tarvittaessa vuokrakäyttöön kannettavaa konetta. Mäntyharjun kunta pidättää oikeuden verkon valvontaan ja liikenteen rajoittamiseen tarpeen vaatiessa. Oletuksena verkkoa pyritään vapauttamaan käyttöön niin suurelta osin kuin on mahdollista.

Työskentelytila on yhteiskäyttötila, jossa mahtuu työskentelemään 2-3 ihmistä. Mikäli työsi luonteen vuoksi tarvitset tilan kokonaan itsellesi niin mainitse siitä varausta tehdessäsi.

Vuokraus hinnat:

100 € / kuukausi
25 € / viikko
5 € / päivä 

Tilan vuokraus asioissa ota yhteyttä:  yhteispalvelupiste@mantyharju.fi tai puhelimitse  (015) 770 111